12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFabrică de mobilă, mistuită de flăcări și două apartamente, avariate, la Bacău

Fabrică de mobilă, mistuită de flăcări și două apartamente, avariate, la Bacău

O fabrică de prelucrare a lemnului a fost mistuită de flăcări, iar două locuinţe au fost avariate din cauza unui incendiu, potrivit Mediafax.

Din cauza flăcărilor și a fumului gros, un bărbat de 55 de ani a ajuns la spital. Deflagrația s-a produs în localitatea Slănic Moldova din judeţul Bacău. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru lichidarea incendiului, dar de abia după patru ore au putut să stingă flăcările.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a izbucnit în fabrica de mobilă de la coşul de fum al unei sobe care nu era protejat termic faţă de materialele combustibile, iar apoi s-a extins la mai mult anexe învecinate.

Ulterior, flăcările au cuprins şi locuinţa proprietarului fabricii, un bărbat de 55 de ani, precum şi casa unui vecin, fiind anunţaţi pompierii la numărul de urgenţă 112.  

Un echipaj SMURD a acordat asistenţă medicală bărbatului de 55 de ani, care a suferit arsuri de gradele I şi II la mâini şi picioare, fiind necesar transportul acestuia la spital”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă