9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialExpropriere pentru Pasajul Basarab si alte strapungeri rutiere

Expropriere pentru Pasajul Basarab si alte strapungeri rutiere

Soarta Pasajului Basarab si a mai multor artere rutiere ramase nefinalizate pe raza Capitalei depinde de consilierii generali. Acestia pot aproba miercuri, 28 ianuarie a.c., mai multe proiecte de hotarare referitoare la exproprierea unor imobile de care se impiedica investitiile respective.

Pe ordinea de zi a sedintei se afla cinci proiecte de hotarare prin care Executivul este solicitat sa emita mai multe hotarari privind declansarea procedurii de expropriere pentru imobilele neexpropriate, precum si suma globala estimata a despagubirilor. Se doreste continuarea si finalizarea lucrarilor de interes public local: "Strapungere Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu", "Pasaj Rutier Denivelat Superior Basarab", "Dublarea Diametralei Nord-Sud, pe tronsonul Buzesti-Berzei-Vasile Parvan-B.P. Hasdeu-Uranus-Calea Rahovei", "Supralargire str. Gheorghe Ionescu Sisesti-Bd. Ion Ionescu de la Brad" si "Regularizarea traseului Bd. Tudor Vladimirescu, intre str. Cedrilor si Calea Rahovei".

 

»  Alte doua proiecte de hotarare se refera la incetarea mandatului de consilier general al lui Razvan Murgeanu si la alegerea unui viceprimar al municipiului Bucuresti.

»  Se va discuta si concesionarea, prin licitatie publica, a unui teren din zona str. Dr. Iacob Felix nr. 33-39 si 39 A, sector 1, in suprafata de 207 mp, pentru o cladire de locuinte si spatii comerciale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă