9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialExpozitia pictoritei Mirela Ivan

Expozitia pictoritei Mirela Ivan

In ambianta primitoare a Galeriei Basil, situata in parcul de la Casa Universitarilor, din str. Dionisie Lupu nr. 46, o tanara artista plastica invita publicul la prima sa expozitie personala. Nascuta in 1977, in Bucuresti, Mirela Ivan este absolventa a Universitatii de Arta din Bucuresti – Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia Ceramica. Crezul artistic al Mirelei Ivan este acela de a-si gasi un mod plastic de exprimare a sentimentelor. De aceea, pentru ea „forma este un suport pentru joc de volum, linie si culoare, exprimat, dupa caz, pe hartie, carton, panza, sticla sau material ceramic”. Lucrarile expuse la Galeria Basil sunt structurate in doua categorii – crochiuri si „pretexte de culoare”. Desi nu alcatuiesc o expozitie de mari dimensiuni, creatiile Mirelei Ivan vorbesc despre un talent bine conturat, desenul, cromatica, optiunile componistice recomandand-o ca pe o artista fascinata de inepuizabila expresivitate plastica a corpului uman, ca si de culoarea obiectelor, ca punct de plecare pentru experimente artistice care atrag si conving, in plan estetic.
Deschisa de curand, cea dintai personala a Mirelei Ivan asteapta vizitatorii la Galeria Basil, de luni pana vineri, intre orele 11 si 19, pana pe 15 septembrie a.c.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă