12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialExplozie într-un apartament din Brăila: Doi soți, răniți

Explozie într-un apartament din Brăila: Doi soți, răniți

Un cuplu a fost rănit, sâmbătă dimineață, după ce le-a explodat apartamentul, în Brăila, relatează Mediafax. În urma exploziei, geamurile și ușile mai multor locuințe, dar și mai multe mașini parcate în fața blocului au fost distruse. 

Potrivit autorităţilor locale, explozia s-a produs în jurul orei 6.00, în apartamentul unor bătrâni din Brăila, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze.

Deflagraţia a avut loc în momentul în care bărbatul de 77 de ani a aprins aragazul, iar suflul exploziei l-a doborît la pământ, bărbatul suferind arsuri de gradele unu şi doi. Soţia sa, în vârstă de 80 de ani, care se afla în dormitor, a fost rănită uşor la mâini.

În urma exploziei, geamurile şi uşa apartamentului de la etajul întâi al blocului în care s-a produs incidentul au fost distruse. De asemenea, uşile a trei apartamente au fost avariate de deflagraţie, fiind afectată şi intrarea în bloc, dar şi geamurile câtorva autoturisme parcate în faţa imobilului.

Deflagraţia nu a fost urmată de un incendiu.

"Am zis că e cutremur. Stiţi cum s-a zguduit blocul? Am ieşit repede afară. Atunci am văzut uşile şi geamurile făcute praf. Ţipa lumea, vă daţi seama ce era. Ne gândeam că au murit oameni. Ne-a luat aşa din somn", a declarat pentru presa locală o locatară din blocul în care a avut loc explozia.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă