1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialȘapte luni de la tragedia din Colectiv

Șapte luni de la tragedia din Colectiv

Un eveniment de comemorare a victimelor care și-au pierdut viața în incendiul din 30 octombrie, care a avut loc în clubul bucureștean Colectiv, va avea loc, luni seara, începând cu ora 18.00.

Evenimentul marchează șapte luni de la tragedia în care  64 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar peste 150 au fost răniţi.

„Nu uitați că ei au plecat și noi am rămas. Nu uitați că le suntem datori. Nu uitați că ne vedem luni, pe 30, de la 6 la 8 seara. Nu uitați (de) #Colectiv! Doar #ÎmpreunăRezistăm. Pe 30 mai, ne adunăm, din nou, cu flori și lumânări la 7 luni de Colectiv.”, precizează organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

În data de 30 a fiecărei luni, asociația Împreună Rezistăm organizează un eveniment în memoria victimelor tragediei din Colectiv.

Cu doar câteva zile înainte de a se împlini jumătate de an de la incendiu, Parchetul General a trimis în judecată dosarul penal în care şase persoane, printre care cei trei administratori de la Colectiv, sunt acuzate de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În acest dosar, ce va fi judecat la Judecătoria Sectorului 4, 139 de persoane, 11 spitale şi cinci instituţii s-au constituit părţi civile.

Cele mai citite

Consiliul politic național al PSD se reunește mâine

Consiliul Politic Național al PSD se reunește luni pentru a stabili strategia electorală a partidului în anul electoral 2024. Liberalii au decis să nu aibă...

Schimbare în Guvern. Sunt discuții privind reorganizarea ministerelor. Se rupe Coaliția?

Guvernul discută luni o variantă privind reorganizarea ministerelor, ceea ce înseamnă că multe dintre portofolii vor dispărea. Potrivit surselor noastre ar putea fi vorba...
Ultima oră
Pe aceeași temă