18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialCe spune Eugen Teodorovici despre demisia directorului Loteriei

Ce spune Eugen Teodorovici despre demisia directorului Loteriei

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a confirmat pentru Mediafax, sâmbătă seară, demisia din funcţie a directorului general al Loteriei Române, Adrian Manolache, spunând că demisia este "un act de voinţă unilateral".

"E un document depus. Este (demisia -n.r.) un act de voinţă unilateral", a declarat ministrul Finanţelor, întrebat despre demisia din funcţie a directorului general al Loteriei Române, Adrian Manolache.

Directorul general al Loteriei Române, Adrian Manolache, a demisionat, dar va rămâne până la 8 mai la conducerea companiei.

Manolache este directorul Loteriei din primăvara anului 2013.

Loteria Română, aflată în subordinea Ministerului Finanţelor, este urmărită penal pentru desfăşurarea fără licenţă de activităţi în domeniul jocurilor de noroc de tip slot-machine, în perioada 2006-2014, în acest dosar prejudiciul depăşind 100 de milioane de euro, potrivit Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.

Într-un comunicat transmis miercuri, Parchetul Curţii de Apel Bucureşti a anunţat că a început urmărirea penală în cazul Companiei Naţionale Loteria Română, pentru desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie de activităţi în domeniul jocurilor de noroc.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă