32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialEtape decisive pentru CFR Cluj

Etape decisive pentru CFR Cluj

– Clujenii vor 10 puncte
din urmatoarele patru meciuri.

CFR Cluj va disputa trei meciuri din patru in deplasare in decurs de doua saptamani. Dupa intalnirea de maine cu Ceahlaul, feroviarii vor juca miercuri, pe teren propriu cu Farul Constanta, iar apoi se vor deplasa la Iasi, pentru partida cu Poli, si la Bucuresti, pentru meciul cu Dinamo. Daca alb-visiniii vor depasi cu bine aceste hop-uri, atunci trupa din Gruia se va putea gandi, fara probleme, la obtinerea primului titlu din istorie, spune antrenorul liderului, Ioan Andone.
"Sunt 12 puncte in joc, iar daca vom face 10 cred ca putem vorbi de castigarea campionatului. Vom avea un avans considerabil atunci, poate vom avea noroc ca adversarele noastre sa nu castige tot si nu cred ca in acel moment mai avem cum sa pierdem titlul", este de parere Andone. Primul pas catre indeplinirea obiectivului il reprezinta partida de la Piatra Neamt, acolo unde CFR-ul nu poate conta pe serviciile "panterei" Antonio Semedo, suspendat. "Avem un lot numeros si putem inlocui pe oricine. Cu Ceahlaul va fi greu pentru ca echipa moldoveana a adus 13 jucatori noi si, dupa cum au jucat pana acum, meritau sa obtina cel putin o victorie. Nu cred ca vor fi stimulati de vreo contracandidata a noastra, pentru ca ei trebuie sa fie, in primul rand, motivati de locul din clasament pe care-l ocupa", a mai spus antrenorul. "Falcosul" este, insa, ingrijorat de faptul ca strainii adusi in aceasta iarna nu au confirmat, inca, asteptarile.

De asemenea, Andone l-a evidentiat pe Eugen Trica si l-a criticat pe Emmanuel Culio, fotbalisti din vechea garda. "E si din vina mea, si din a lor, insa, in afara de Dubarbier, ceilalti nu au aratat prea multe, desi sunt jucatori de mare valoare. Astept mult mai mult de la ei. De altfel, nici Culio nu mai este jucatorul de anul trecut. Atunci l-am folosit pe partea stanga, si a fost cam cel mai bun mijlocas din tara.
Acum l-a mutat pe dreapta si nu mai joaca nimic. I-am spus ca, in acest ritm, il voi muta mai in dreapta. Adica, pe banca langa mine", a comentat Ioan Andone.

ANIVERSARE
tAntrenorul Ioan Andone isi va serba sambata, chiar in ziua meciului cu Ceahlaul, ziua de nastere. Tehnicianul nascut la spalnaca, in judetul Alba, va implini 48 de ani si spune ca o victorie a echipei sale este cel mai frumos cadou pe care-l poate primi. "Este pentru prima oara cand antrenez chiar de ziua mea. Dupa meci ii voi cinsti pe baieti cu un pahar de sampanie. Sa speram ca o voi face dupa o victorie, pentru ca este mult mai frumos asa", a spus antrenorul lui CFR Cluj.

Cele mai citite

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...

VIDEO. Show-ul “Românii au talent” a fost câștigat de Cristian Ciaușu

Cristian Ciauşu, un talentat tânăr de 14 ani care cântă la nai, a triumfat în finala sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent” difuzată...
Ultima oră
Pe aceeași temă