13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPentru o zi, utilizatorii Facebook au avut acces la date secrete

Pentru o zi, utilizatorii Facebook au avut acces la date secrete

O eroare a rețelei de socializare Facebook le-a permis utilizatorilor să vadă câte persoane le-au vizualizat postările, potrivit The Telegrah. Problema a fost rezolvată în scurt timp de Facebook, însă nu a fost pe placul utilizatorilor. 

De obicei, doar utilizatorii Facebook care administrează o pagină a unei personalități, companii sau brand pot vedea care sunt cele mai populare postări, însă din cauza unei erori, toți utilizatorii au avut acces la aceste date pe care rețeaua le înregistrează.

Rezultatul nu a fost pe placul majorității utilizatorilor rețelei, care au descoperit că postările lor nu sunt deloc populare.

Alte rețele de socializare, precum Vine și Youtube, arată numărul vizualizărilor ale unei postări, iar Twitter oferă și o aplicație care înregistrează ce au făcut oamenii după ce au vizualizat o postare: dacă oamenii respectivi au dat click pe linkuri sau pe profilul persoanei care a postat.

Facebook însă nu face acest lucru. Rețeaua arată doar câte like-uri și comentarii are o postare. Un motiv ar putea fi că o persoană a cărei postare are doar 12 vizualizări se va simți descurajată și nu va mai posta nimic pe rețea. Pe de altă parte, o explicație posibilă este că o postare ar putea avea sute de vizualizări, însă niciun like sau comentariu, ar fi un alt motiv de supărare pentru utilizator. 

Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă