12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea, la protestul din Capitală

Elena Udrea, la protestul din Capitală

Elena Udrea a postat mai multe fotografii pe Facebook cu protestul din această noapte din București. Pozele par a fi făcute cu telefonul mobil, de la depărtare. Deputata s-ar fi putut afla la un sky bar din Piața Universității în timpul protestelor.

Postarea Elenei Udrea are peste o mie de aprecieri, însă comentariile nu sunt în favoarea sa. Un internaut i-a reproșat că dacă ar mai fi avut o funcție politică acum nu ar mai fi postat fotografiile. De asemenea, într-un alt comentariu Elena Udrea a fost certată că nu a ieșit efectiv în stradă. 

Citește și: FOTO. Protestele cuprind toată țara: Oamenii au ieșit în stradă și scandează împotriva Patriarhului Daniel și Parlamentului

Totodată, într-un alt comentariu un internaut i-a reproșat că tocmai din cauza politicienilor oamenii au ieșit în stradă și tot ei distribuie fotografii pe Facebook. 

”Incredibil! Tot voi puneți poze cu protestele?! De parcă nu din cauza voastră au ieșit în stradă. Dacă tot vă dați de partea lor, de ce nu mergeți în stradă cu ei? Incredibil!”, a scris internautul. 

Citește și: #Colectiv. VIDEO: Sibienii se alătură mișcării de la București

Peste 35.000 de oameni au ieșit, miercuri seara, în centrul Bucureștiului pentru a protesta împotriva corupției din țară. În toată România au fost peste 60.000 de protestatari. În urma protestelor de marți, Guvernul Ponta a demisionat. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă