18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea: I'm back

Elena Udrea: I’m back

Fosta ministră Elena Udrea a scris, pe Facebook, că s-a întors și că vede la fel de clar la acum o jumătate de an ce se întâmplă în România. 

Udrea a subliniat că soarele nu a orbit-o și nici memoria nu a lăsat-o. 

”Bună seara! I'm back… Sper că am lipsit nu suficient încât să credeți că îmi place mai mult vacanță decât politică, sau mai mult soarele decât lupta… Cum toată lumea pare toropită de caniculă și îngenuncheată de frică, am gândit că este momentul să va spun că sunt aici! Deși arzător, soarele nu m-a orbit și, nici memoria nu m-a lăsat…Văd la fel de bine că acum jumătate de an ce se întâmplă în această țara. Sau, cum ar spune Caragiale, "simț enorm și văz monstruos"! Pe curând…”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a fost în vacanță pe litoralul românesc, după ce a primit permisiune de la anchetatori să plece, ea fiind sub control judiciar. La întoarcerea din vacanță deputata declara că s-a întâlnit cu mai mulți politicieni, dar nu a dorit să dea nume. 

Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, în dosarul "Gala Bute". Fostul ministru al Dezvoltării Regionale trebuie să se prezinte la Secţia 2 Poliţie în zilele de marţi şi vineri, la ora 10.00, fiind una dintre obligaţiile măsurii controlului judiciar.

Fosta ministră a fost trimisă în judecată, pe 21 aprilie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă