14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea, despre denunțul lui Dorin Cocoș: Tot ce a spus a...

Elena Udrea, despre denunțul lui Dorin Cocoș: Tot ce a spus a fost pentru fiul lui

Elena Udrea a subliniat pentru B1 TV că fostul ei soț, Dorin Cocoș, nu a făcut niciun denunț împotriva ei și căt tot ceea ce a spus a fost sub presiunea faptului că fiul lui a fost arestat. 

”Dorin Cocoș nu a făcut un denunț împotriva mea, am văzut și eu ce a spus. Când ești adus în cătușe și fiul tău este adus în cătușe…Când știi că fiul tău este arestat și mai este și molestat în arest, spui orice. Nu a spus ceva extrem de grav”, a spus Udrea. 

De asemenea, Elena Udrea a declarat că arestul preventiv este un instrument de tortură și de multe ori presiunea psihologică este atât de mare încât recunoști și lucruri pe care nu le-ai făcut. 

„Nu cred că folosește acest arest preventiv decât a teroriza oamenii și de a-i demoraliza. Dacă ar fi un instrument pentru a-i face pe oameni să recunoască lucruri pe care le-au făcut, atunci ar mai fi o justificare morală. Este un instrument de a determina oameni să recunoască lucruri pe care nu le-au făcut sau lucruri despre oameni care sunt ținte, informații de care procurorii au nevoie”, a mai spus Udrea. 

Elena Udrea este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu în dosarul ”Gala Bute” și în prezent se află în arest la domiciliu. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă