10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea pe Facebook: Cei 10.000 de euro au fost dați o...

Elena Udrea pe Facebook: Cei 10.000 de euro au fost dați o singură dată, în alegerile din 2012

Elena Udrea a făcut precizări cu privire la povestea „postacilor PDL” care ar fi fost plătiți cu 10.000 de euro pe lună. Potrivit fostului ministru, cei 10.000 de euro lunar cu care erau plătiți postacii, au fost „o singură dată”, în campania electorală pentru alegerile locale din 2012, explică aceasta pe pagina de facebook.

Totodată, Udrea precizează că toate partidele din România au postaci și le recomandă procurorilor DNA să „investigheze și postacii PSD sau PNL”. „Şi aici apar „postacii” care trebuie să ia ochii presei. În realitate, cei „10.000 de euro lunar” au fost doar o singură dată – în campania de la localele din 2012, când PDL Bucureşti a avut un candidat pentru Primăria Generală, 6 candidaţi pentru primăriile de sector, 55 de candidaţi pentru Consiliul General şi 6×33 de candidaţi pentru consiliile locale ale celor şase sectoare.

Deci, să spui că Udrea plătea 10.000 de euro pe postaci reprezintă o minciună sfruntată. Pentru că am văzut ipocrizia generalizată a politicienilor din aproape toate partidele, dar şi a presei, vrem să fie clar un lucru: absolut toate partidele din România au „postaci” şi gherilă online, iar sumele de bani consumate sunt mult mai mari. Le recomandăm procurorilor DNA, dacă tot au deschis acest subiect, să investigheze şi „postacii” PSD sau PNL”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de socializare.

Potrivit confruntărilor dintre Elena Udrea și denunțătorii săi, magistrații au aflat că persoanele care postau mesaje pozitive la adresa PDL costau partidul 10.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Cum cheltuia Udrea mii de euro pe strategii de marketing online

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă