17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialEditii gratuite ale celor mai populare solutii BitDefender

Editii gratuite ale celor mai populare solutii BitDefender

Cele mai populare solutii de securitate ale BitDefender sunt disponibile acum sub forma unor editii gratuite. Printre acestea se numara BitDefender Free Edition, BitDefender Anti-Phishing Free Edition si BitDefender Chat Encryption.

BitDefender Free Edition foloseste aceleasi motoare de cautare antivirus certificate ca si solutiile BitDefender comerciale, printre caracteristicile si beneficiile acestui produs numarandu-se: scanarea si dezinfectarea sistemului –prin detectia si indepartarea tuturor virusilor aflati in circulatie, atunci cand utilizatorul are nevoie; scanare programata – pentru verificarea sistemului in orice moment, periodic, fara nici o alta interventie, in timpul in care nu se foloseste calculatorul; scanare imediata – cu doar un clic dreapta se pot verifica fisierele si directoarele stocate in sistem;  carantina – cu posibilitatea de a izola fisierele infectate in carantina si trimiterea lor pentru o analiza completa catre laboratorul BitDefender;  fisiere de raport –o data cu lansarea procesului de scanare, utilizatorul poate opta pentru crearea fisierelor de raport in care sa vada statisticile intregului proces.
 
BitDefender Anti-Phishing Free Edition ofera protectie la nivel de browser impotriva atacurilor de phishing prin blocarea accesului la site-urile malitioase, utilizate in sustragerea informatiilor despre cardurile utilizatorilor si a altor elemente personale de identificare. Acest instrument este compatibil cu Microsoft Internet Explorer si Mozilla Firefox.

Iar, BitDefender Chat Encryption le permite utilizatorilor sa comunice in mod sigur prin intermediul aplicatiilor de mesagerie instant precum Yahoo! Messenger sau Windows Live Messenger prin criptarea conversatiilor, insa numai cu un alt sistem ce foloseste orice produs din gama de solutii BitDefender 2009.

http://www.bitdefender.ro/PRODUCT-14-ro–BitDefender-Free-Edition.html Totusi, este vorba despre un un scanner antivirus la cerere care asigura o protectie de baza impotriva virusilor si a altor tipuri de malware. Este recomandat sa fie folosit in cazul refacerii sistemului sau pentru detectarea unor probleme.

Reprezentantii BitDefender spun ca in cazul celor conectati permanent la internet este, totusi, necesara o solutie antivirus mai complexa.

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica, indică un studiu realizat de Visual Capitalist și preluat de site-ul termene.ro. Studiul prezintă cele mai valoroase...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă