25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialEdiţia de primăvară a târgului de carte cu discount Kilipirim

Ediţia de primăvară a târgului de carte cu discount Kilipirim

Cele mai însemnate edituri autohtone îşi aşteaptă vizitatorii de miercuri, 30 martie, până duminică, 3 aprilie, cu reduceri semnificative, la ediţia de primăvară târgului de carte cu discount Kilipirim. 

Potrivit unui comunicat transmis marţi Agerpres, Kilipirim vine cu o ofertă impresionantă la preţuri speciale, de la cărţi la doar 1 leu, la volume al căror preţ a fost redus cu până la 90% – peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone – Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana. 

Şi la această ediţie a Kilipirim, la standul Humanitas şi Humanitas Fiction, iubitorii de carte vor regăsi îndrăgitele pachete promoţionale la preţuri speciale, de 5, 10 şi 15 lei, o ofertă asemănătoare propunând şi Polirom ori Cartea Românească: peste 400 de titluri, al căror preţ a fost redus între 30% şi 50%, plus o ofertă bogată de volume la 10 lei. 

Editura RAO va fi prezentă la Kilipirim cu peste 2000 de titluri: de la cărţi recente, precum "Strigătul păsării Kiwi" de Sarah Lark sau "Moda. Istoria completă" de Marnie Fogg, al căror preţ a fost redus cu 25%, la cărţi semnate de autori precum Virginia Woolf, care pot fi cumpărate la Kilipirim la doar 7 lei. Oferta editurii este completată de cărţi pentru copii la preţuri speciale, precum cele din seria "Pantofiorii roz", la doar 9 lei. 

O ofertă impresionantă de titluri se găseşte şi la standul Litera, multe dintre acestea având preţul redus cu până la 70%. De asemenea, Curtea Veche Publishing a pregătit pentru această ediţie aproximativ 550 de titluri la preţuri speciale, 200 dintre acestea beneficiind de reduceri de peste 50%. Totodată, va exista şi o selecţie de volume la 5 sau 10 lei. 

O ofertă de peste 500 de titluri, reduceri de până la 80% şi tombolă specială, al cărei câştigător va fi desemnat în ultima zi a târgului îi aşteaptă pe cititori la standul Editurii Niculescu, în timp ce Herald vine la Kilipirim cu peste 250 de titluri, reducerile ajungând până la 65%. 

Peste 35% discount vor avea şi titlurile de la standul Corint, la standul Nemira cititorii sunt aşteptaţi cu cărţi de Stephen King la 9.99 lei, plus multe cărţi la preţuri de kilipir: 3, 5, 10, 15 şi 20 lei, în timp ce Editura Trei aduce la peste 350 de titluri, multe dintre acestea, la jumătate de preţ. 

Cărţi la 1 leu, 2, 3 sau 5 lei, plus multe alte titluri la reduceri speciale, cum ar fi cărţile din colecţia "Bunica ne citeşte poveşti" la preţul de 8 lei pe titlu, pot fi achiziţionate la standul Aramis şi MinervaI din cadrul Kilipirim, ofertă unică pe piaţa de carte autohtonă reprezentând-o colecţia "Teatrul de păpuşi cu siluete" a Editurii Diana, pe care iubitorii de carte o pot găsi al preţuri speciale la KIlipirim.

Oferta de carte pentru copii e bine reprezentată şi la standul Editurii Prut, unde vor putea fi găsite cărţi la jumătate de preţ, cum ar fi volumele din colecţiile "Sunt educat, mă port civilizat" (6/ 8ani) sau "Cartea mea cu tatuaje" (8 – 10 ani). 

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, şi ele la preţuri preferenţiale, completează oferta ediţiei de primăvară a târgului de carte Kilipirim, materialele ezoterice şi conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" reprezentând, potrivit organizatorilor, un motiv în plus pentru a păşi pragul acestui eveniment. Târgul de carte Kilipirim se desfăşoară la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi. 

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă