20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDuminică, bucureştenii aleargă în jurul pământului

Duminică, bucureştenii aleargă în jurul pământului

Bucureştenii sunt invitaţi duminică să alerge „În jurul Pământului într-o zi” în cadrul campaniei continentale de strângere de fonduri pentru cauze umanitare, sub egida Fundaţiei pentru Comunitate Hilton, parte a Hilton Worldwide, potrivit Agerpres.

La eveniment, organizat pentru prima dată de hotelul Athenee Palace Hilton Bucureşti, vor lua parte angajaţii, împreună cu familiile lor, membrii Fundaţiei pentru Comunitate Hilton, oaspeţii hotelului şi locuitori ai Capitalei. Campania va avea loc în Parcul Tineretului, începând cu ora 9,00 şi va conţine patru probe, respectiv cursa clasică de alergare pe distanţe de 3.500 metri, 7.000 metri sau 10.000 metri, cursă de biciclete pe distanţa de 3.500 metri sau 7.000 metri, o cursă creativă pe distanţa de 3.500 metri şi cursa copiilor pe distanţa de 1.000 metri.

Cei care doresc să participe la acest evenimet caritabil vor plăti o taxă de 25 de lei valabilă pentru toate cele trei curse. Taxa de înscriere la acest eveniment acoperă cheltuielile de organizare, fiecare participant primind la înscriere un formular pentru donaţii.
”Munca noastră pentru comunitate este parte importantă a filozofiei nostre în ceea ce priveşte ospitalitatea, iar echipă noastră este foarte încântată de acest proiect. Susţinem United Way în acest demers caritabil şi suntem optimişti că multă lume se va alătura în acestei iniţiative. Toată lumea este binevenită la acest eveniment, ‘În jurul Pământului într-o zi’ de pe 26 iunie 2011, pentru a sărbători prin sport o zi frumoasă de vară”, a declarat managerul General al Athenee Palace Hilton Linda Griffin.

Toate sumele strânse, în urmă donaţiilor, de către Athenée Palace Hilton Bucureşti vor merge în mod direct către United Way România, pentru a ajută peste o mie de copii care suferă de boli grave şi au nevoie de spitalizare îndelungată din spitalele Lacul Bucura, Budimex şi Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Responsabili cu distracţia la acest eveniment vor fi trupa de animatori Gâdilicea, care vor oferi copiilor baloane modelate şi pictură pe faţă şi www.partyarena.ro care vor fi prezenţi cu castelul gonflabil la dispoziţia celor mici.

Evenimentul caritabil ”În jurul Pământului într-o zi” este organizat în fiecare vară de Fundaţia pentru Comunitate Hilton printre participanţi aflându-se numeroase peste 70 de hoteluri din opt ţări.

Toţi participanţii la eveniment intră automat într-o tombolă cu premii organizată de Hilton.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă