12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialDUBLĂ BUCUREŞTEANĂ PENTRU VOLEIUL CONSTĂNŢEAN

DUBLĂ BUCUREŞTEANĂ PENTRU VOLEIUL CONSTĂNŢEAN

Divizia A1 la volei programează azi o etapă intermediară, a XVII-a. Echipele constănţene vor întâlni formaţii din Capitală, fetele urmând a juca derby-ul cu Dinamo, în timp ce băieţii joacă în compania Stelei. Fără doar şi poate, întâlnirea fetelor este mult mai interesantă, aceasta având implicaţii serioase în lupta pentru titlu. Gruparea de pe litoral este pe locul secund în ierarhia competiţiei şi primeşte vizita formaţiei de pe locul 4. Partida va avea loc în această seară, de la ora 20.00.

Întâlnirea băieţilor este mult mai dezechilibrată. Steaua nu mai este echipa care în ultimii ani se lupta cu CVM pentru titlu, problemele financiare determinând marea majoritate a jucătorilor de valoare să plece de la gruparea bucureşteană. În aceste condiţii, meciul din această seară de la Constanţa, programat să înceapă la ora 17.00, se poate încheia cu un singur deznodământ, victoria constănţenilor. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă