19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialDosar penal pe numele unui vameş de la Sculeni care a fost...

Dosar penal pe numele unui vameş de la Sculeni care a fost prins băut la volan

Un angajat de la Vama Sculeni, judeţul Iaşi, a fost prins de poliţiştii rutieri la volanul autoturismului având o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind întocmit dosar penal, transmite Mediafax.

Ioan Samson, lucrător vamal în Punctul Vamal Sculeni, a fost oprit în trafic de către poliţiştii rutieri, în localitatea Valea Lupului, fiind depistat cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul se afla la volanul propriului autoturism.

Vameşul, în vârstă de 47 de ani, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar ulterior pe numele său a fost întocmit dosar penal.

“Bărbatul a fost oprit în trafic în zona localităţii Valea Lupului. După efectuarea testului alcoolscopic s-a demonstrat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată în urma testării fiind de 0,58 mg pe litru de alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a dispus întocmirea unui dosar penal pe numele bărbatului”, a declarat, miercuri, subinspectorul Virginea Pralea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Surse din cadrul Punctul Vamal Sculeni susţin că Ioan Samson a băut după ce a ieşit de la serviciu, apoi s-a urcat la volanul propriului autoturism, cu intenţia de a se îndrepta către municipiul Iaşi.

Conducerea Direcţiei Regionale Vamale Iaşi nu a dorit să comenteze cazul angajatului său, spunând că nu a fost informată de şefii Vămii Sculeni despre acest caz.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă