8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialDoliu național în Brazilia și suspendarea campaniei electorale după decesul lui Eduardo...

Doliu național în Brazilia și suspendarea campaniei electorale după decesul lui Eduardo Campos

Dilma Rousseff, președintele Braziliei, a decretat doliu naţional şi a suspendat campania electorală timp de trei zile, după ce candidatul socialist la preşedinţie, Eduardo Campos,a murit într-un accident aviatic, informează Mediafax.

"Toată Brazilia este în doliu, am pierdut un mare brazilian, Eduardo Campos, am pierdut un mare partener", a declarat Dilma Rousseff.

Citește și: Un avion ușor s-a PRĂBUȘIT într-o zonă rezidențială din Brazilia. Prezidențiabilul Eduardo Campos A MURIT în accidentul aviatic

Eduardo Campos, candidat în scrutinul prezidenţial programat în octombrie în Brazilia, a decedat într-un accident aviatic produs miercuri în oraşul Santos, relatează postul GloboNews.

Potrivit unei surse din cadrul Partidului Socialist brazilian, Santos se afla la bordul unui avion uşor de tip Cessna 560XL care s-a prăbuşit.

Eduardo Campos, în vârstă de 49 de ani, a fost guvernator al statului brazilian Pernambuco şi intenţiona să candideze la preşedinţia Braziliei în scrutinul din octombrie.

Potrivit autorităţilor braziliene, la bordul avionului se aflau în total şapte persoane – cinci pasageri şi doi piloţi. Toate persoanele aflate la bord au decedat.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă