24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialDoi MUSULMANI au fost arestaţi în GERMANIA sub acuzaţia de TERORISM

Doi MUSULMANI au fost arestaţi în GERMANIA sub acuzaţia de TERORISM

Doi bărbaţi de religie musulmană au fost arestaţi în Germania, sub acuzaţia că plănuiau un atentat terorist, scrie publicaţia Berliner Zeitung, citată de Mediafax.

Autorităţile germane au dejucat un complot terorist, arestând, la periferia Berlinului, doi suspecţi acuzaţi că pregăteau un atentat.

Agenţi ai forţelor speciale germane au descins joi seară într-o moschee din Charlottenburg, la periferia vestică a Berlinului, scrie publicaţia Berliner Zeitung, în ediţia online.

Doi islamişti suspectaţi de activităţi teroriste au fost arestaţi preventiv. Este vorba de un sirian în vârstă de 28 de ani şi de un tunisian de 46 de ani. Cei doi ar face parte dintr-o celulă fundamentalistă care pregătea un atac terorist.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă