28.2 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăSpecialDoi dintre șefii sutelor de români, care au fugit de la un...

Doi dintre șefii sutelor de români, care au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească, au fost identificați de polițiști

Doi români, șefii bandei care a fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească, au fost identificați de poliția spaniolă, potrivit BBC News.

Autorităţile au reuşit să îi identifice datorită actelor de identitate prezentate în momentul în care au dat avansurile pentru petreceri, însă nu au făcut publice numele lor.

Cei doi ar fi avut ultimul domiciliu cunoscut în orașul Ponferrada, din provincia Leon (nord-vestul Spaniei). Potrivit jurnaliștilor străini, ei ar fi fugit din zonă după ce faptele lor au atrs atenția presei.

Forţele de ordine îi caută în prezent şi analizează dacă îi poate acuza de vreo infracţiune. Proprietarul unuia dintre restaurantele jefuite a denunţat încălcarea contractului, ceea ce înseamnă că poate deschide un proces civil. Dacă se dovedeşte, însă, că românii au acţionat cu intenţia expresă de a înşela, pot fi acuzaţi de fraudă.

Proprietarii altor localuri păgubite din Spania au confirmat că i-au descoperit pe români pe rețelele de socializare.

Românii care participau la o petrecere de botez într-un restaurant din Bembibre, nord-estul Spaniei, şi au părăsit localul fără să plătească o notă de aproximativ 2.000 de euro, obişnuiau să acţioneze astfel. Chelnerii și proprietarii de locari din regiunea Bierzo au pus cap la cap întâmplările din ultimele săptămâni și au descoperit că este vorba de un grup de români de etnie romă care conduc mașini scumpe și care nu plătesc pentru petrecerile de familie.

Proprietarul restaurantului-hotel El Carmen, unde românii au dat cea mai recentă ”lovitură”, a confirmat că a fost vorba despre cel puţin 120 de persoane şi că pierderea depăşeşte 2.000 de euro. Au fugit chiar înainte de a fi servit desertul. În ritmul dansului au mers în afara localului, iar ospătarii au observat uimiţi cum toţi se urcă în maşini şi pleacă în trombă.

Cele mai citite

Cum îți poți îmbunătăți aspectul tenului rapid, acasă?

Femeile care își doresc un ten cu aspect vizibil îmbunătățit, pot recurge la un tratament facial de microneedling acasă. Asta nu este ceva foarte...
00:01:12

Imagini aeriene surprind un „firenado” în California

Mai multe imagini aeriene surprind un „firenado” în California, ceea ce înseamnă că incendiul a format mai multe turnuri de foc. Peste 200 de pompieri...

Real Madrid a câștigat Supercupa Europei. VIDEO

Deținătoarea UEFA Champions League, Real Madrid, a învins câștigătoarea UEFA Europa League, Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei. Formația din capitala Spaniei a cucerit Supercupa pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă