22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialDoi bulgari înzăpeziţi de peste cinci ore în Giurgiu, salvaţi de un...

Doi bulgari înzăpeziţi de peste cinci ore în Giurgiu, salvaţi de un echipaj ISU

Doi cetăţeni bulgari, înzăpeziţi de peste cinci ore în zona localităţii Radu Vodă din Giurgiu, pe un drum judeţean, au fost salvaţi, miercuri seară, de un echipaj al al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, potrivit Mediafax.

 

Bulgarii au fost găsiţi într-o maşină blocată pe DJ 503, de unde au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Judeţean Giurgiu, pentru a primi îngrijiri medicale.

“S-a intervenit pentru salvarea lor imediat cum au cerut ajutor, respectiv la peste cinci ore de când se aflau acolo”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Giurgiu.

Echipajul ISU a intervenit cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), ajutată de un utilaj de deszăpezire al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Capitala şi 13 judeţe din estul şi sudul ţării se află până joi la ora 20.00 sub cod galben de ninsori şi vânt puternic, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

 

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă