14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialDoi bărbaţi răniţi în Capitală în urma unui conflict în care au...

Doi bărbaţi răniţi în Capitală în urma unui conflict în care au fost trase focuri de armă

Doi bărbaţi au fost răniţi, miercuri seară, în Capitală în urma unui conflict spontan în trafic, în timpul căruia au fost trase focuri de armă, una dintre victime fiind transportată la spital cu leziuni uşoare la nivelul feţei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit Mediafax.

 

Potrivit Dianei Sarca, cel puţin şase bărbaţi aflaţi în două autoturisme au coborât pe strada Ion Iriceanu, din Sectorul 4 al Capitalei, unde au avut un conflict, care pare a fi spontan, cu alţi doi bărbaţi.

Persoanele din cele două maşini ar fi coborât cu mai multe corpuri contondente în mâini, dar şi cu un pistol cu proiectil de cauciuc, două persoane fiind rănite în urma altercaţiei.

Una dintre victime are răni superficiale la nivelul coapsei şi este audiată de poliţişti, iar cealaltă a suferit o leziune uşoară la nivelul feţei, fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

“Până acum au fost identificate patru persoane, inclusiv cel care a utilizat armamentul, iar ceilalţi sunt căutaţi”, a precizat Diana Sarca.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă