17.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialDoi arădeni care au bătut o persoană până a intrat în comă,...

Doi arădeni care au bătut o persoană până a intrat în comă, reţinuţi pentru tentativă de omor

Doi arădeni care au bătut o persoană căreia i-au dat cu un scaun în cap, incident în urma căruia victima a intrat în comă, au fost reţinuţi de anchetatori, informează, marţi, Parchetul instanţei supreme, scrie Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad i-au reţinut pe Gheorghe şi Marius Râmboiu, de 19, respectiv 32 de ani, pe care îi acuză de implicare într-un scandal petrecut în 17 august, în localitatea Ineu, judeţul Arad, când o persoană de sex masculin a fost victima unor violenţe fizice exercitate de aceştia şi a suferit vătămări ce i-au pus viaţa în pericol, se arată într-un comunicat al sursei citate.

Din probele adunate de anchetatori a rezultat că victima a fost lovită cu un scaun în cap, dar şi cu pumnii, fiind transportată şi internată la Spitalul Judeţean Timişoara, iar starea sa s-a agravat până la intrarea în comă, mai notează procurorii. În prezent starea de sănătate a părţii vătămate, în vârstă de 36 de ani, este gravă, şansele sale de supravieţuire fiind reduse.

În acest context, având în vedere noua încadrare juridică a faptelor reţinute în sarcina celor doi agresori, determinate de evoluţia stării de sănătate a victimei şi concluziile medico-legale, procurorii de la Parchetul Judecătoriei Ineu au declinat cauza pentru continuarea cercetărilor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, noua acuzaţie fiind cea de tentativă la omor calificat.

Procurorii arădeni vor cere Tribunalului Arad, miercuri, arestarea preventivă a celor doi bărbaţi pentru noua infracţiune de care sunt acuzaţi.

Cele mai citite

Cehia dă asigurări Ucrainei că armamentul promis constând în sute de mii de obuze va sosi în curând

Premierul ceh Petr Fiala l-a asigurat marţi pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal că primele muniţii din iniţiativa gestionată de Republica Cehă pentru achiziţionarea...

Victoria Rusiei va declanșa cel mai mare exod de refugiați din Europa de la Al Doilea Război Mondial

O victorie a Rusiei în Ucraina va declanșa cel mai mare exod de refugiați din Europa de la Al Doilea Război Mondial. Aceasta este una...

Shell Team Aviation, înșelăciunea continuă, reacții în lanț!

Investigația jurnalistică demarată de Ziarul Puterea,  intitulată ”Scandal în industria aviatică: Shell Team Aviation acuzată de înșelăciune și evaziune fiscală”(https://www.puterea.ro/scandal-in-industria-aviatica-shell-team-aviation-acuzata-de-inselaciune-si-evaziune-fiscala/), publicată la data...
Ultima oră
Pe aceeași temă