Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Academia Caţavencu, rubrică de satiră în ziarul România Liberă

Brandul Academia Caţavencu continuă să apară pe hârtie, aşa cum a făcut-o în ultimii 26 de de ani. România liberă găzduieşte săptămânal, în ediţia sa de weekend, două pagini de satiră şi umor de calitate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2017 - 14:56

Brandul Academia Caţavencu continuă să apară pe hârtie, aşa cum a făcut-o în ultimii 26 de de ani. România liberă găzduieşte săptămânal, în ediţia sa de weekend, două pagini de satiră şi umor de calitate.

Din sumar:

Sorin e, oficial, om: a clădit o casă și a sădit un pom

Într-o pădure de lângă Slobozia s-a întâmplat cel mai important eveniment din județul Ialomița, de la ultima promoție la tigăi încoace: premierul Sorin Grindeanu a plantat un copac.Și l-a plantat singur, fără să-i spună Dragnea cum se face.

Politicianul satului: Ion Ţiriac. Povestea prostului

Într-o zi oarecare de primăvară, e drept, cam ploioasă, inevitabilul s-a produs: hoțul s-a întâlnit cu prostul:

- Salut, bă, prostule!

- Salut, bă, hoțule!


RL Weekend Plus, disponibil de vineri până duminică, la chioşcuri şi prin abonamente


Meleșcanu fumează trabuc pe moșia sa de la MAE

Teodor Meleșcanu este un fel de Iliescu în miniatiură.  Ne-a luat ochii cu urechile lui mari și cu  costumele lui apretate, în primul lui descălecat la Ministerul de Externe, așa cum ne-a păcălit cu zâmbetul său de nomenclaturist Iliescu în mai 90. Ca și Iliescu, Meleșcanu este un munte de aroganță și cinism.


Nu ratați ediția de print. Vineri-duminică, 17-19 martie, la chioşcuri şi prin abonament!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...