18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialDNA: Plângerea lui Alexandrescu la adresa lui Bendei, nelegală şi tendenţioasă

DNA: Plângerea lui Alexandrescu la adresa lui Bendei, nelegală şi tendenţioasă

Directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, a cerut judecătorilor ca fostul administrator al RCS-RDS, Ioan Bendei,  să fie cercetat penal pentru denunţ calomnios. În replică, DNA susţine că plângerea lui Alexandrescu este nelegală, tendenţioasă şi abuzivă, pentru că fost făcută în urma dispoziţiilor date de Dan Voiculescu, aşa cum reiese din interceptări, conform B1.ro.

Contestaţia lui Alexandrescu vine după ce DNA a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul lui Bendei. Fostul administrator RCS-RDS este cel l-a denunţat pe Sorin Alexandrescu în dosarul în care este judecat, alături de Dan şi Camelia Voiculescu pentru şantaj.

Citeşte şi: STENOGRAME INCENDIARE. Dan Voiculescu, către fiica sa, Camelia: „Mă tată, da’ faceţi plângere penală, tată, nu vorbe!” Ţinta atacurilor: B1 TV, RTV, RCS&RDS, „mai puţin Guşe”!

Sorin Alexandrescu susţine că soluţia prin care DNA a dispus ca fostul administrator al RCS&RDS să nu fie cercetat este nelegală pentru că a fost dată de acelaşi procuror care instrumenta dosarul de santaj.

“Camelia Voiculescu: Tati, se poate face plângerea aia. Am insistat, l-am întrebat pe toate felurile. Se poate face până la urmă, chiar dacă nu se. până se pronunţă, se face denunţ calomnios sau plângere mincinoasă, are consecinţe penale. Luni dimineaţă. o are pregătită şi…

Dan Voiculescu: Nu, nu. Luni dimineaţă să se ducă la el s-o semneze, nu s-o aibă pregătită. “

Ulterior acestor discuţii, spun procurorii, Camelia Voiculescu i-a cerut avocatului Gheorghiţă Mateuţ să redacteze o plângere “din partea lui Sorin”.

Citeşte şi: Dosarul şantajului RCS&RDS, judecat la Curtea de Apel Bucureşti

Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu dar şi alte persoane sunt judecate pentru santaj şi complicitate la santaj în urma denunţului făcut de Ioan Bendei.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Lucrări de infrastructură pe tronsonul Gurasada – Simeria

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 8 - 14 mai 2024, pe tronsonul GURASADA - SIMERIA se vor executa...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă