10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialUPDATE. VIDEO. Directorul general ENEL, Matteo Cassani, s-a sinucis, aruncându-se de pe...

UPDATE. VIDEO. Directorul general ENEL, Matteo Cassani, s-a sinucis, aruncându-se de pe clădirea instituției. Vezi poziția ENEL

UPDATE 13.46: Compania ENEL susține, într-un comunicat remis redacției, că nu cunoaște circumstanțele morții lui Matteo Cassani.

”Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business. Prioritatea noastra in acest moment este sa fim alaturi de familie si colaboratorii sai apropiati. Speram ca intreaga presa sa respecte intimitatea persoanei implicate si sa nu speculeze pe acest eveniment nefericit”, precizează ENEL.

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea instituţiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală, conform Mediafax.

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani.

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/8242181a7cac92de8ec46cd55451d5f9/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, Matteo Cassani a murit atunci când s-a lovit de sol. 

Matteo Cassani avea 42 de ani şi era directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Poliţişti de la Serviciul Omoruri şi criminalişti fac cercetare la faţa locului şi vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din faţa clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii să poată ridica probe.

Trupul neînsufleţit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă