0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialDirectoarea unei școli din Galați, acuzată că a agresat doi elevi

Directoarea unei școli din Galați, acuzată că a agresat doi elevi

Directoarea unei școli din județul Galați este acuzată că a agresat doi elevi, întrucât nu s-ar fi pregătit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspecție, informează Mediafax.

Astfel, la Şcoala numărul 1 din localitatea Adam va fi declanșată o anchetă după ce, vineri seară, reprezentanții Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost sesizați că la unitatea de învăţământ a avut loc un incident în care a fost implicată directoarea,  a declarat şeful ISJ Galaţi, Mioara Enache.

“Indiferent de ceea ce se întâmplă, ca profesori nu avem voie să ne enervăm. Vom demara o anchetă luni la această şcoală pentru a stabili dacă se confirmă acuzaţiile care i se aduc doamnei directoare. Vom vedea ce spun toate părţile. În funcţiile de cele constatate vom lua măsurile care se impun”, a declarat inspectorul şef Mioara Enache.

Directoarea şcolii a recunoscut că vineri seară a avut loc un incident, însă nu i-a agresat pe elevi, ci doar ”s-a enervat” pentru că aceștia nu se pregătiseră pentru ora de istorie, susținând că de fapt copiii s-au lovit între ei.

În plus, conducerea ISJ Galaţi a aflat că ar exista un conflict mai vechi între directoarea școlii din localitatea Adam şi câteva profesoare.

Cele mai citite

Blinken apreciază că România este un partener foarte apropiat și un aliat foarte apreciat al SUA

România este şi a fost mereu un partener foarte apropiat şi un aliat foarte apreciat, a afirmat, luni, secretarul de stat Antony Blinken, la...

Rusia – Ucraina, ziua 650: Ucraina, vizată de peste 20 de drone rusești

Ucraina susține că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă.Un număr...

Ciolacu afirmă că România va fi alături de Ucraina până la victoria împotriva Federației Ruse

România a fost și va fi alături de Ucraina până când o să obțină victoria împotriva Federației Ruse, a spus premierul României, Marcel Ciolacu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă