30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialDinamo se schimba de azi

Dinamo se schimba de azi

Dinamo va intra de azi intr-o noua etapa „de viata”. La ora 16, la Sala Platinum de la „Howard Johnson Grand Plaza Hotel”, conducerea clubului va organiza o conferinta de presa extraordinara in care vor fi anuntate schimbarile din structura organizatorica si noua „asezare” financiara, o societate pe actiuni cu noua investitori si un buget de noua milioane de euro. Ioan Becali va fi anuntat oficial ca presedinte executiv, Cornel Dinu ca vicepresedinte, iar Nicolae Badea (foto) ca presedinte al Consiliului de Administratie.
Tot ieri, Dinamo a anuntat ca preparatorul fizic italian Marco Oneto va reveni in Stefan cel Mare din 25 iulie. Marco Oneto a mai facut parte din staff-ul tehnic al ros-albilor in urma cu un sezon, cand Dinamo cucerea campionatul si Cupa Romaniei, avand o carte de vizita impresionanta. In varsta de 41 de ani, Oneto este licentiat in sport la Florenta (1988), absolvent al mai multor cursuri, printre care si cel de la Coverciano (martie 2003).
De-a lungul celor 17 ani de activitate in fotbal, Oneto s-a ocupat de pregatirea fizica a arbitrilor italieni, de cea a nationalei de tineret a Italiei, iar intre 2000 si 2003 a fost cooptat in staff-ul tehnic al formatiei Genoa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă