13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialDerby-ul Vestului

Derby-ul Vestului

A şaptea etapă a ligii secunde programează vineri, pe stadionul din Arad, cel mai aşteptat meci al turului. UTA va primi vizita adversarului de moarte, Politehnica Timişoara, într-un nou derby al Vestului aşteptat cu aceeaşi nerăbdare indiferent de eşalonul în care se joacă. Favorită pentru acest meci este formaţia timişoreană, care a avut un start mai bun de campionat şi are drept obiectiv revenirea imediată în prima ligă.

Arădenii vor victoria

Arădenii încă nu sunt siguri că au drept de promovare, dar cel mai mult îi interesează să-şi învingă marea rivală, în special în faţa propriilor suporteri. “O motivaţie suplimentară ar trebui să avem încercând să câştigăm prima partidă de pe teren propriu din acest sezon, iar victoria ar fi cu atât mai importantă cu cât ea ar veni împotriva rivalilor de la Poli. Se anunţă un meci cu casa închisă, un meci dintre acelea în care îţi aminteşti şi te simţi bine că te-ai făcut fotbalist”, a declarat antrenorul “Bătrânei Doamne”, Roland Nagy. UTA-Poli va avea loc vineri, de la ora 19:00 şi va fi transmis de către Digisport 1.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă