14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialDeputatul PSD Manda a înjurat un român plecat la muncă în străinătate....

Deputatul PSD Manda a înjurat un român plecat la muncă în străinătate. Omul l-a numit ”penal”

Deputatul Claudiu Manda l-a înjurat pe un român plecat la muncă în străinătate, pe rețeaua de socializare Facebook, după ce omul a spus despre social-democrat că este ”penal”. 

Miercurea trecută, deputatul a postat pe contul său de Facebook un link către o știre despre Internetul gratuit în mijloacele de transport din Craiova. La postare, a comentat și Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie. 

El a scris că ”lumea moare de foame” și i-a spus lui Manda că este ”penal”. Deputatul l-a căutat apoi în privat pe Iovu și l-a înjurat. 

Bărbatul a publicat o captură foto cu dialogul pe pagina sa de Facebook, cu comentariul ”La Craiova când nu ai argumente jignești și ameninți”. 

Deputatul Manda a confirmat, pentru Academia Cațavencu, că a decis să discute cu Iova în privat pentru că l-a jignit foarte mult în public. 

Citește și: Claudiu Manda, prazul viril al Craiovei

Cele mai citite

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...
Ultima oră
Pe aceeași temă