10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialDelta Tulcea a eliminat CSO Ovidiu

Delta Tulcea a eliminat CSO Ovidiu

»  Aventura in Cupa Romaniei pentru cei de la CSO Ovidiu a luat sfarsit.
»  Jucatorii antrenati de Constantin Gache au reusit sa se impuna cu scorul de 2-0, chiar la Ovidiu.

Desi sperau la o calificare in fazele superioare ale competitiei, elevii pregatiti de Catalin Anghel si Norbert Nita au cedat in fata divizionarei secunde Delta Tulcea. Gazdele au inceput meciul mai bine, conducand ostilitatile, dar fara nici un rezultat pe tabela. Stere, in minutul 9, a avut sansa de a schimba rezultatul de pe tabela, dar sutul sau a fost respins de portarul Deltei Tulcea. Curumi a ratat si el o buna ocazie de a inscrie la mijlocul primei reprize, fiind blocat de portarul Parvu. Elevii lui Constantin Gache s-au trezit si au replicat prin ocaziile lui Prodan in minutul 29 si Emil Nanu, care scapat singur, a preferat sa plonjeze in loc sa finalizeze actiunea. si in partea a doua cei din Ovidiu au inceput mai bine, insa golul a cazut in poarta lor.

In minutul 62, Nanu, jucator imprumutat de Farul la Tulcea, a profitat de o nesincronizare a fundasilor echipei gazda, a sprintat pe langa I. Dragoi si l-a executat pe portarul Popa. Fostul jucator al Farului i-a lasat apoi locul in teren camerunezului N’Kongue, care avea sa inchida definitiv conturile. Dupa ce a fost anticipat de Popa in min. 73, africanul a adus definitiv linistea pentru echipa sa in min. 86, cand a inscris pe langa Popa dupa o faza creata de Pantelie. S-a incheiat 2-0 pentru Delta Tulcea, care mai are de trecut un tur in Cupa Romaniei inainte de a primi vizita unei formatii de Liga I.

» De la bricheta la ruleta
"Vreau sa se stie de catre toti microbistii ca la ora 12.57, adica inainte doar cu trei minute de ora programata a meciului, delegatul echipei oaspete a contestat inaltimea portilor, caz unic in istoria recenta a Ligii a II-a. Arbitrul si observatorul au dat curs contestatiei, si bine au facut, dupa parerea mea, si am sa explic si de ce. Conform regulamentului, daca se contesta acest lucru in timpul meciului, acesta era pierdut la masa verde. Tot conform regulamentului, daca aceasta contestatie se face inainte de primul fluier al arbitrului, termenul de remediere este de 30 de minute, iar noi am reusit remedierea la limita, in 28 de minute."
Presedintele clubului Delta Tulcea, Petre Marinescu

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă