18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialDe vară, la Hilton: Terasa Roberto’s on La Strada

De vară, la Hilton: Terasa Roberto’s on La Strada

 

În plin centrul Bucureștiului, terasa restaurantului Roberto’s, redeschisă recent la hotelul Athénée Palace Hilton, e un loc foarte plăcut, ferit de agitația citadină de gardurile de verdeață, prietenos, dar în același timp mai elegant față de o terasă obișnuită.

O recomand dacă vreți un colțișor unde să vă retrageți și să vă relaxați la un late breakfast ori un brunch într-o după-amiază călduroasă de week-end cu familia sau într-o seară târzie cu prietenii ori în cuplu. Merge însă la fel de bine și pentru un prânz de afaceri și mese de grup mai mari ori pentru diferite evenimente – sunt 90 de locuri aici.

La redeschiderea terasei, chefii de la Hilton, Franz Conde și Marco Magri, ne-au povestit câte ceva și despre noul meniu de sezon, ale cărui preparate le-am testat în premieră. Am aflat că zona de atracție principală e grătarul acoperit din ceramică, un echipament nou la Roberto’s, care permite gătirea într-un mod natural și savuros (diferit de cuptoarele italienești cu lemne).

Din meniu vă puteți alege fripturi clasice italienești, de la puișorul la grătar Galletto Lombardo la biftec de vită Bistecca Toscana, fructe de mare precum creveți roșii și caracatiță și o serie de gustări italienești – mini-pizza à la Sophia Loren și panino rustico – o foca­ccia de casă.

Felurile clasice de mâncare din meniul restaurantului Roberto’s sunt și ele disponibile la terasă: paste orecchiette cu cârnați și broccoli, risotto cu fructe de mare, cotlete de vită à la Milanese cu trufe.

Pentru această vară, chefii Franz Conde și Marco Magri pregătesc și o serie de întâlniri exclusive cu iubitorii artei culinare, în cadrul unui nou concept de Cooking Master Class –Tavolo dello Chef. Împreună cu somelierii Roberto’s, acești chefi vor împărtăși din secretele combinării preparatelor tipice de „Pura Cucina Italiana“ cu vinuri bune românești în cadrul unor clase de gătit săptămânale, special create pentru pasionații de bucătărie.

Adresă și contacte: 

Str.Episcopiei nr.1-3, București Tel.: 0731.305.777

E-mail: reservations@robertos.ro

www.robertos.ro www.facebook.com/robertosbucharest.ro

Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă