25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialDâmbovița. Un cuplu cu cinci copii, suspectat că şi-ar fi ucis şi...

Dâmbovița. Un cuplu cu cinci copii, suspectat că şi-ar fi ucis şi îngropat al şaselea copil născut prematur

Un bărbat de 47 de ani şi o femeie de 38 de ani, din localitatea Dobra, judeţul Dâmboviţa, sunt anchetaţi şi au fost audiaţi, vineri, de către procurori, fiind suspectaţi că l-ar fi ucis şi îngropat pe cel de-al şaselea copil al lor, un băieţel născut prematur, informează Mediafax.

Anchetatorii au aflat despre acest caz miercuri după-amiază, când au fost anunţaţi de cadrele medicale ale unui spital că la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care se simte rău şi care are toate semnele unei naşteri recente, femeia omiţând însă să spună că a născut.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, au descoperit că femeia a născut miercuri, înainte de termen, mai exact la şapte luni, iar tatăl a înhumat fătul într-o groapă săpată în curtea casei. La câteva ore de la naştere, femeii i s-a făcut rău şi a mers la spital, medicii anunţând Poliţia despre cazul său.

Cadavrul copilului, găsit îngropat în curte, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, rezultatul necropsiei arătând că fătul, un băieţel, s-a născut viu.

Tatăl copilului a fost audiat, însă a negat că el l-ar fi ucis pe micuţ. Vineri, mama copilului a primit acceptul medicilor să părăsească unitatea sanitară în care a fost internată, ea fiind, de asemenea, audiată, au declarat surse judiciare.

Împotriva celor doi nu au fost, deocamdată, luate măsuri preventive, audierile în cazul lor urmând a fi continuate.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă