20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialDâmbovița: Trei persoane, reţinute în dosarul furtului de combustibil

Dâmbovița: Trei persoane, reţinute în dosarul furtului de combustibil

Trei bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost reţinuţi, miercuri, în dosarul în care poliţiştii au făcut patru percheziţii la locuințele unor bărbați suspectați de furturi de combustibil din TIR-urile parcate pe autostrada Bucureşti-Piteşti, informează Mediafax.

Anchetatorii din judeţul Dâmboviţa au emis, miercuri seară, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele a trei bărbaţi suspectaţi de comiterea mai multor furturi de combustibil din TIR-urile parcate pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Cei trei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de furt calificat.

Polițiștii din Găești au făcut, miercuri dimineață, patru percheziții domiciliare în localitățile Ungureni și Crovu, într-un dosar în care cercetează 14 infracțiuni de furt calificat și în care suspecți sunt patru bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 51 de ani.

Cei patru bărbați sunt suspectați că, în perioada 2014 – 2015 au sustras combustibil din rezervoarele vehiculelor parcate pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

De altfel, în cursul nopţii de marți spre miercuri, poliţiştii i-au surprins în flagrant pe cei patru în timp ce furau 240 de litri de motorină din rezervorul unui TIR staţionat pe A1. Pentru a-i prinde și imobiliza, polițiștii au folosit armele din dotare, fără însă ca nimeni să fie rănit.

În urma descinderilor, la locuințele percheziționate anchetatorii au găsit 1.300 de litri de motorină, despre care se bănuiește că este provenită din furturi.

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...
Ultima oră
Pe aceeași temă