15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialDacia, în top 3 ca fiabilitate în Spania

Dacia, în top 3 ca fiabilitate în Spania

Autoturismul românesc Dacia este singurul “intrus” în primele şapte clasate în topul celor mai fiabile mărci auto de pe piaţa din Spania, ocupând locul trei, primele două mărci fiind japoneze, informează ziare.com, citând un studiu realizat de Organizaţia Consumatorilor şi Clienţilor din Spania (OCU).

Cercetarea a fost realizată pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să-şi achiziţioneze un automobil nou şi să ştie cât de fiabil este acesta.

Şase din primele şapte maşini în acest top sunt de fabricaţie japoneză. Doar Subaru şi Suzuki nu se află în primele 20 de branduri auto, dintre “japoneze”.  

Cele mai slabe rezultate sunt ale mărcilor Jeep şi Land Rover. De altfel, doar patru modele 4×4 au intrat în topul consumatorilor spanioli.

Cele mai fiabile autoturisme “de teren” din Spania sunt Hyundai Santa Fe 2.2 D (din 2006), Nissan Qashqai (din 2007), Honda CR-V 2.2 D (din 2006) şi Toyota Rav-4 (2003-2006).

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă