19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis, in cautarea revansei

CVM Tomis, in cautarea revansei

»  CVM Tomis isi poate lua revansa in fata celor de la Remat Zalau in Cupa Romaniei, dupa ce acestia din urma au castigat in campionat.

»  CS Volei 2004 are nevoie de un singur set la Iasi pentru a se califica in careul de asi al Cupei Romaniei.

Remat Zalau a administrat sambata, in cadrul unei partide de campionat, prima infrangere din acest sezon pentru campionii de la CVM Tomis. Acestia reusisera sa se impuna cu trei zile inainte in mansa tur a sferturilor Cupei Romaniei. Mansa secunda este programata azi cu incepere de la ora 17.00 in Sala Sporturilor din Constanta. Detinatoare a trofeului, echipa de pe litoral are astfel motive de a administra o corectie zalauanilor pentru infrangerea de sambata. Tomitanii nu au insa nevoie de un succes pentru a accede in faza semifinala a cupei. Invingatori in tur cu scorul de 3-1, constantenii pot pierde jocul de azi cu scorul de 2-3 si tot vor merge in careul de asi. Formatia antrenata de canadianul Stelio De Rocco nu vrea insa sa traiasca periculos si isi doreste o victorie confortabila, in numar minim de seturi, asta pentru a arata si faptul ca infrangerea din campionat in fata celor de la Remat a fost un simplu accident.
Tot in Cupa Romaniei, dar la feminin, CS Volei 2004 Tomis Constanta intalneste in mansa secunda a sferturilor pe Penicilina Iasi. Moldovencele au reusit sa invinga echipa de pe litoral in turul campionatului, dar au fost invinse categoric atat in partida din returul intrecerii interne, cat si in turul cupei. Fetele antrenate de Aleksander Boskovic au invins Penicilina, miercuri in cupa si sambata in campionat, de fiecare data cu 3-0, si astfel si-au asigurat in mare masura prezenta in semifinale, faza a competitiei pe care au atins-o si anul trecut.

» Metal Galati este deja in semifinale
Principala favorita, atat in campionat, cat si in Cupa Romaniei, CSU Metal Galati s-a calificat deja in semifinale. Detinatore a ultimelor doua editii, echipa de pe litoral a trecut in sferturi de SCMU Craiova. Moldovencele nu au avut nici un fel de probleme in fata oltencelor, invingandu-le atat in tur cat si in retur, cu scorul de 3-0. Eliminate din Liga Campionilor, fetele antrenate de Zoran Terzic au acum ca prioritate campionatul, unde sunt lidere detasate, cu o singura infrangere in 16 etape. Otelarele nu neglijeaza insa nici Cupa, pe care o doresc pentru a treia oara consecutiv.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă