17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialCurse aeriene anulate din cauza ceţii

Curse aeriene anulate din cauza ceţii

Două zboruri internaţionale ale companiei aeriene WizzAir au fost anulate, luni dimineaţa, iar altele au fost redirecţionate, duminică seara, din cauza ceţii. Un comunicat al companiei arată că zboruri din sau spre Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca nu au putut fi operate dincauza condiţiilor meteo.

”Din cauza ceţii dense de pe aeroportul Cluj-Napoca, în cursul serii trecute zborurile Wizz Air de la Barcelona, Madrid şi Roma au fost redirecţionate spre Timişoara. Compania a fost forţată să anuleze luni dimineaţă zborurile spre Milano şi Londra, iar zborul spre Forli are o întârziere de peste ore”, se arată într-un comunicat al companiei Wizz Air.

Mai multe companii cu probleme

WizzAir nu a fost singura companie aeriană care a decalat anumite zboruri. Directorul operaţional al aeroportului, Iuliu Pop, susţine că şi alţi operatori au avut curse întârziate.

Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...
Ultima oră
Pe aceeași temă