-0.1 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialValencia: Cuplu de români, reţinuti pentru că intenţiona să-şi vândă bebeluşul

Valencia: Cuplu de români, reţinuti pentru că intenţiona să-şi vândă bebeluşul

Un cuplu de români a fost reținut în Valencia, întrucât intenționau să își vândă fiica, în vârstă de doar o săptămână, pentru 5.000 euro, informează Mediafax.

Poliţia spaniolă a reţinut un cuplu de români la Valencia, care intenţiona să îşi vândă fiica în vârs de doar o săptămână cu 5.000 de euro, relatează El Pais, în pagina electronică de joi.

Înainte de a se naşte copilul, bărbatul a mers în România pentru a stabili detaliile cu cumpărătorii. Tatăl, în vârstă de 43 de ani, şi mama, în vârstă de 38 de ani, au fost acuzaţi de abuz de relaţii familiale.

Cei doi au luat decizia de a-şi vinde fiica încă de la început, femeia rămânând însărcinată cu acest scop, potrivit poliţiei. Bărbatul a luat legătura cu posibilii cumpărători pe Internet.

Acesta nu este primul caz de acest tip din Valencia. În februarie, un judecător din Benidorm a condamnat la un an de închisoaere şase persoane pentru că au participat la vânzarea unui bebeluş în schimbul a 5.000 de euro. Magistratul a condamnat mama, cuplul care a cumpărat copilul şi alte trei persoane care au intermediat afacerea.

Cele mai citite

Nu mai sunt bani pentru constructori! Guvernul își cere scuze pentru sutele de milioane de lei datorii

Un document semnat de către Ioan Cristian Haiduc, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, prezintă dimensiunea bătăii de joc a Guvernului la adresa...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

Congresul american nu a adoptat un pachet financiar masiv pentru Ucraina și Israel

Congresul american a eşuat miercuri în adoptarea unui pachet financiar masiv de peste 106 miliarde de dolari reclamat cu insistenţă de preşedintele Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă