18.5 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăSpecialCupa Davis 2016: România - Slovenia, în primul tur. Adversar de 5...

Cupa Davis 2016: România – Slovenia, în primul tur. Adversar de 5 stele, la București, în runda următoare!

Echipa României și-a aflat adversarele de anul viitor din Cupa Davis, primul duel urmând să fie disputat împotriva Sloveniei. Echipa lui Andrei Pavel va disputa primul tur între 4-6 martie, 2016.

Slovenia va veni la București, după ce s-a calificat în primul tur în urma barajului cu Lituania, câștigat cu 5-0. În cazul unei victorii, România va întâlni Spania, între 15-17 iulie, tot pe teren propriu.

Naționala Sloveniei este avantajată de jucătorii mai bine clasați de la simplu, iar rezultatele cu lituanienii sunt unele de moral înaintea duelului cu România. Tecău și compania au fost învinși, scor 3-2, în ultimul duel din Cupa Davis, de către Slovacia.

România ar putea fi avantajată mai ales de jucătorii de la dublu, Tecău și Mergea, cu toate că deși situația a fost la fel și în meciul cu slovacii, echipa de dublu a României a fost învinsă.

În timp ce la dublu vor fi trimiși în prima linie Horia Tecău (5 ATP) și Florin Mergea (15 ATP), la simplu cel mai probabil vor fi folosiți tot Adrian Ungur (171 ATP) și Marius Copil (177 ATP).

În cazul în care România se va impune, Spania ar putea veni la București chiar cu una dintre vedetele sale, Rafael Nadal (6 ATP).

Citește și Cupa Davis România – Slovacia: 2-3, scor final. Barajul Grupei Mondiale, RATAT!

Cele mai citite

Legea offshore, recent promulgată de Iohannis, a fost publicată în Monitorul Oficial

Legea offshore, promulgată miercuri, prin decret, de preşedintele Klaus Iohannis, a fost publicată în Monitorul Oficial. Miercuri, şeful statului a promulgat actul normativ pentru modificarea...

Masacru la școală în SUA. 19 copii și doi adulți au fost uciși. Declarația președintelui Biden

Un tânăr de 18 ani a comis un masacru la o școală din SUA, împușcând mortal 19 copii și doi adulți. Atacul s-a produs...

Avioanele LanceR, deși periculoase în exploatare, mai zboară un an

Avioanele LanceR ale Armatei Române, deși sunt recunoscute ca fiind periculoase în exploatare, mai zboară un an. Această decizie a fost anunțată de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă