22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialCumparaturi pe Stefan cel Mare

Cumparaturi pe Stefan cel Mare

Zilnic strabat bulevardul stefan cel Mare. Cu mult inainte de a deveni traseul meu obisnuit impresia mea paradoxala despre acest bulevard era ca se intinde pe o distanta nu foarte mare comparativ cu realitatea. Acum spun fara dubii ca este un drum incredibil de lung si greoi. Daca intentionezi sa te opresti la un magazin sa cumperi ceva este aproape imposibil.

La o privire mai atenta observi
cu usurinta ca stefan cel Mare abunda, de o parte si de alta, de institutii bancare, depozite de calculatoare, florarii, show-room-uri cu mobilier sau fast-food-uri. Norocul este ca magazinele cu imbracaminte si incaltaminte sunt extrem de putine. Probabil tocmai traficul infernal si lipsa locurilor de parcare sunt cauzele care explica penuria de branduri de moda in aceasta zona. Cu toate astea, de-a lungul bulevardului exista cateva buticuri, ce-i drept anonime, in care merita la un moment dat sa intri si sa le descoperi. Asa cum mi s-a intamplat cu JSP sau Joy Sport Performance. JSP este situat undeva intre Stadionul Dinamo si Circul de Stat. Din strada vedeam vitrina lui plina cu articole pentru balet. Manata de amintirile acestui sport practicat in copilarie, mi-am facut timp sa intru sa vad despre ce-i vorba. Am fost incantata sa descopar ca JSP este un magazin specializat in echipamente pentru balet, gimnastica, fitness, aerobic si dans sportiv. Un magazin suta la suta romanesc si unic pe piata de profil din Bucuresti. Ce bine daca ar fi existat asa ceva pe vremea cand practicam baletul! Acolo gasesti acele rochite de balerina din tull, poante, pantofi speciali pentru dansuri si echipamente pentru fitness. Preturile mi s-au parut rezonabile iar calitatea destul de ridicata a produselor. De exemplu, o pereche de pantaloni din elastan pentru fitness costa 110 lei, iar o bustiera la doar 50 lei. Parerea mea este ca acest micut magazin merita toata atentia celor pasionati de unul din sporturile mai sus amintite.

Revenind la cosmarul de pe stefan cel Mare, in drumurile mele am mai ochit un magazin, Military Shop, in care predomina acele articole din materiale cu imprimeu de camuflaj. In fata intrarii te intampina un soldatel haios. Pare interesant, cel putin din exterior pentru ca mi-a fost imposibil sa ajung in timp util sa-l cercetez. Daca esti un om cu slujba normala, iar magazinul are acelasi program de lucru ca al tau, sansele de a intra sa faci cumparaturi intr-un astfel de butic sunt reduse la zero. Un alt magazinas pe care l-am remarcat este Rococo, cu articole vestimentare pentru gravide, iar langa el un magazin cu hainute pentru copii. Cu un usor amuzament constat ca, desi este aproape imposibil sa faci cumparaturi de pe Bulevardul stefan cel Mare, exista cateva magazine axate pe diferite profiluri in care merita sa intri macar o data.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă