20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialCum vă confecţionaţi sandale de plajă

Cum vă confecţionaţi sandale de plajă

Cu scule obişnuite de bricolaj şi câteva accesorii puteţi nu numai realiza decoraţiuni pentru casă ci, de exemplu, având nişte simple sandale cu cureluşe de piele le puteţi transforma într-o pereche de sandale pentru plaje unicat.

Sculele amintite sunt maşina de gravură Dremel şi pistolul de lipit Dremel 930 iar ca materiale necesare aveţi nevoie de: vârfuri de carbură pentru gravare, baghete de lipit universale de temperatură mare Dremel 7 mm, panglică de catifea metalică, cu aceeaşi lăţime ca şi cureluşele pe care doriţi să le decoraţi, oglindă brodată şi decoraţiuni cu paiete; paiete în formă de cupe, nestemate cu spate plat, creion moale, gumă de şters, foarfece.

Pasul 1

Poziţionaţi şablonul albastru de plastice pentru gravare pe talpa interioară a sandalei şi trasaţi conturul utilizând un creion cu mină moale. Repetaţi de câte ori este necesar pentru imprimarea modelului.

Întoarceţi şablonul şi desenaţi modelele în oglindă pe cealaltă talpă. Dacă nu dispuneţi de un şablon de gravare Dremel, puteţi cumpăra un şablon similar de la un magazinul de bricolaj.

Pasul 2

Utilizând maşina de gravură Dremel, efectuaţi gravuri de-a lungul liniilor marcate cu creionul. Îndepărtaţi orice urme de creion rămase cu o gumă de şters. Repetaţi operaţiunea pe cealaltă sandală.

Pasul 3

Utilizaţi o baghetă de lipit universală de 7 mm pentru temperaturi înalte, setaţi-vă pistolul de lipit Dremel 930 pe fierbinte, apoi lipiţi panglica metalică de catifea de-a lungul bretelelor sandalei, trecând-o prin bucla T-ului.

Dacă este necesar, puteţi tăia capetele la un unghi ce reprezintă locul de îmbinare al panglicii cu talpa interioară. Repetaţi operaţiunea pe cealaltă sandală.

Pasul 4

Puneţi o picătură de lipici pe partea posterioară plată a pietrei preţioase şi aşezaţi-o în suportul ei, după care aplicaţi o altă picătură pe suport, pentru a-l fixa pe oglinda din centrul decoraţiunilor brodate. Realizaţi încă două decoraţiuni.

Lipiţi prima decoraţiune central, pe bucla din partea superioară a T-ului. Lipiţi câte o decoraţiune pe fiecare parte. Repetaţi operaţiunea pentru a termina şi cealaltă sandală.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Mădălina Ghenea lămurește “subiectul” Grigor Dimitrov. “Mi se pare că e momentul să clarific”

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra...
Ultima oră
Pe aceeași temă