10 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialCum ne-a executat (bugetar) Dragnea pe stadionul din Alexandria | OPINIE

Cum ne-a executat (bugetar) Dragnea pe stadionul din Alexandria | OPINIE

Am tot căutat stadioane în programul PSD. N-am găsit. Atunci mi-am dat seama de ce e bun un Liviu Pop. Dragnea poate să se jure că el a zis stadioane, dar Genunche a scris spitale. La fel cum a scris și că vor reduce taxele în loc de „se înmulțesc taxele”. Așa e el, din popor…

M-am uitat încă o dată pe promisiunile PSD. Am găsit ceva despre opt spitale regionale și unul republican. Deocamdată nu mișcă nimic în direcția asta. Undeva e ceva greșit.

Iar cu stadionul ăla trebuie să fie o șmecherie, în afară de aia cu sifonarea banilor din supraevaluarea costurilor. Nu m-ar mira să-i văd vitele lui Dragnea jr păscând pe el, în timp ce o firmă-satelit de la Tel Drum schimbă periodic gazonul pe banii statului. Păi, cum să-i piară de foame vacile lui ăla micu’?

De ce-ar fi făcut un spital în Alexandria cu 12 milioane de euro? Doar știe toată lumea că-n Teleorman sunt cele mai renumite clinici din sud-estul Europei. Dacă aruncau banii pe sănătate, rămâneau fără votanții tradiționali de prin cimitire. Așa, având stadion, îi pot organiza ziua lui șefu' mult mai des ca aia de și-a făcut-o Ponta pe fostul stadion 23 August. Aici, la Alexandria, pe noul stadion, se pot face și zilele fiecărui membru al familiei și chiar onomasticile.

La o adică, merge și-un târg de porci din ăia la purtător, cum se poartă acum.

Altfel, FCM Alexandria e o echipă de mijlocul clasamentului în divizia a III-a. Spre exemplu, în aceeași ligă joacă și Petrolul Ploiești, o echipă cu mult mai mulți suporteri, și nu-i ajută statul cu nimic.

Pe de altă parte, pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să cotizez la ridicarea unui stadion în Alexandria. Pentru că peste 11,5 milioane de euro din fondurile alocate sunt plătite din impozitele și taxele tuturor românilor. Eu, spre exemplu, aș fi dispus să donez din taxele mele pentru construirea unui teren de rugby. Sau pentru Rapid, dacă vorbim despre fotbal.

Practic, Liviu Dragnea își cumpără liniștea executându-ne bugetar pe toți, pe stadionul din Teleorman. Și iar nu-mi aduc aminte să fi spus ceva despre asta în campanie sau într-unul din numeroasele sale programe de guvernare contradictorii.

Văzând cât este de atentă cu banii bucureștenilor, mă așteptam s-o aud pe Gabriela Firea luând poziție, așa cum a făcut-o când era cât pe ce să fie cheltuiți 700.000 de euro pe o petrecere a unui club din subordine. Nimic! În schimb, am văzut că tot presa e de vină că nu și-a îndeplinit nicio promisiune. O urmărește un site! De asta e aglomerație în București. Dar avem concerte de milioane, normal că ne mai trebuie stadioane!

 

 

Cele mai citite

Atac la Paris, lângă Turnul Eiffel. Un francez a ucis un turist german. Alte două persoane sunt rănite

Un tânăr francez, cunoscut ca având simpatii islamiste, dar și, aparent, cu tulburări psihice, a atacat mai mulți trecători în centrul Parisului, în apropiere...

Rusia – Ucraina, ziua 648. Fostul președinte Poroșenko, rivalul lui Zelenski, este oprit să iasă din Ucraina

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei, a fost oprit de autoritățile de frontieră ale Ucrainei să iasă din țară. Poroșenko ar fi urmat să aibă...
Ultima oră
Pe aceeași temă