16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCum integrezi cusca pentru caine in designul gradinii

Cum integrezi cusca pentru caine in designul gradinii

Afectiunea pentru prietenul vostru patruped v-o puteti arata, printre altele, construindu-i o cusca simpatica si confortabila, dar care sa se integreze frumos in designul gradinii. Desigur, puteti alege o cusca simpla, care sa indeplineasca o functie rudimentara, aceea de a asigura cainelui adapost si protectie. V-ati gandit insa ca acest element poate deveni un accesoriu funny pentru gradina?

Pentru a imprima o nota ludica acestei casute, puteti recurge la multe solutii. De exemplu, puteti sa alegeti o cusca cu design haios sau sa desenati/pictati exteriorul custii. O alta varianta ar fi sa puneti placute cu numele cainelui, cu un mesaj amuzant sau cu diverse inscriptii.

In cazul in care gradina este amenajata intr-un stil pretentios, puteti alege o cusca realizata in acelasi stil cu al casei. Teoretic, poti fi construite custi in orice stil dorit: clasic, rustic, vintage, modern etc. La fel de multa varietate exista si in privinta materialului/materialelor: beton, piatra, lemn, scanduri, sticle etc. O idee interesanta ar fi sa confectionati cusca patrupedului dupa modelul casei in care locuiti. Cu alte cuvinte, sa construiti casa in miniatura.

Variante interesante exista si pentru situatiile in care detineti mai multi caini si doriti sa ii adapostiti in aceeasi cusca. Puteti realiza o cusca mai mare, cu cel putin doua intrari si mai multe spatii pentru incorporarea vaselor (pentru hrana, apa etc.).

Nu uitati de faptul ca nici cainelui nu ii place prea mult soarele. Prin urmare, daca aveti de gand sa asezati cusca intr-o zona insorita a gradinii, alegeti un model cu terasa acoperita. In acest fel, catelul se va putea relaxa in aer liber, dar fara a fi „lovit” direct de razele soarelui.

In fotografii puteţi vedea mai multe modele interesante de custi, realizate in stiluri, si materiale/forme/marimi diferite, care va pot inspira in alegerea celui mai potrivit model pentru catelul dvs.

(Sursa foto: www.pinterest.com)

 

Cele mai citite

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...
Ultima oră
Pe aceeași temă