28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialCum evaluează premierul Cioloş AGRICULTURA românească

Cum evaluează premierul Cioloş AGRICULTURA românească

Premierul Dacian Cioloş, fost comisar european pentru Agricultură, consideră că agricultura românească are şanse de dezvoltare.

Premierul a respins ideea că agricultura României poate hrăni 80 de milioane de oameni, dar a susţinut că în anumite ramuri, producţia agricolă depăşeşte consumul intern.

“Pe cereale suntem exportator, de câţiva ani de zile. Producţia de carne evoluează bine. Sper ca în cinci – şase ani să fim exportatori şi de fructe, şi de legume”, a spus premierul Cioloş, joi seară, la Realitatea TV.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă