25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialCu ce genti asortezi tinutele greenery – culoarea anului 2017? (P)

Cu ce genti asortezi tinutele greenery – culoarea anului 2017? (P)

Ca in fiecare sfarsit de an, casele de moda asteapta decretul institutului Pantone – forul international al cromaticii, pentru a afla care va fi nuanta pe care o vom purta in anul viitor.

Dupa marsala lui 2015 si dubletul pink quartz – blue serenity de anul acesta, 2017 i-a surprins pe multi dintre noi cu un verde crud, cules direct din natura. 

Primul gand al oricarei femei a fost, sunt aproape sigura, oare ce am deja verde in garderoba? Chiar, tu ai deja ceva verde in garderoba? Hainele ca hainele, dar, pe mine, una, chiar daca imi place greenery, m-a pus pe ganduri faptul ca nu am nicio geanta in aceasta nuanta.

Am scris pe Google posete dama greenery si nu am gasit nimic. Nu m-am lasat dezarmata, asa ca am revazut niste schite cu complementaritatea culorilor si criterii de asociere a gamelor cromatice si m-am uitat la ce aveam deja in garderoba. Am gasit dintr-un foc trei idei pe care le impartasesc cu tine.

1.    Genti dama nude. Este mai mult decat probabil sa ai deja in colectia de posete macar o geanta de culoare de bej sau roz prafuit, atat de trendy in ultimele sezoane. Fiind o nuanta neutra, poti purta tinute greenery pe care le poti accesoriza cu genti nude. Next, please!

2.    Genti negre. Nu ai cum sa nu detii una. 60% dintre femeile care comanda genti online aleg aceasta… nonculoare. Tocmai pentru ca e usor de asortat, acum vei fi mai multumita decat oricand de alegerea facuta. Oricat de greenery ar fi articolele outfit-ului tau, o geanta neagra va echilibra tinuta.

3.     Genti albe. Cealalta nonculoare, albul, poate fi potrivita cand vorbim despre posete pe care sa le porti alaturi de haine in nuantele noului trend. Astazi nu mai este obligatoriu sa iti asortezi geanta cu pantofii, asa ca o geanta alba nu iti va impune limite cand in rest ai greenery

Pe facebook si in blogosfera au aparut, deopotriva, aprecieri si critici pentru greenery. Unele fashioniste ii imputa greutatea de a-l asorta cu alte culori, pe cand cele mai curajoase trend setter-ite se bucura ca pot experimenta cele mai viu colorate outfit-uri. Tie cum ti se pare si ce genti vei asorta hainelor greenery?

 

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă