4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialCSM, bland cu procurorul-calau

CSM, bland cu procurorul-calau

CSM-ul nu se grabeste sa cerceteze cazul procurorului gorjean Ion Diaconescu.
“Vom discuta si vom hotari daca acest caz este de competenta CSM. Apoi, ne vom autosesiza fata de Ion Diaconescu”, ne-a declarat Cristina Lita, purtatorul de cuvant CSM.
Procurorul gorjean Ion Diaconescu, omul care l-a aruncat in puscarie pe Marcel Tundrea pentru o vina iluzorie, profeseaza inca. Gasit nevinovat de magistratii Curtii de Apel, Tundrea a declarat ca va cere despagubiri de un miliard de euro.
A petrecut in inchisoare nu mai putin de 12 ani din viata. Calaul sau: procurorul criminalist Diaconescu.
Tundrea nu este singura victima a magistratului gorjean. In vara acestui an, dupa trei ani de detentie, a fost eliberat Madalin Tomulescu. Procurorul i-a fabricat un dosar pentru omor.
O ancheta instrumentata de Diaconescu a bagat la arest alti doi gorjeni: Florian Erdei si Costel Constantin. Cei doi au fost pusi in libertate de instanta din lipsa de probe.
Pe batranul Lucian Popescu, procurorul diavolului, Ion Diaconescu, l-a transformat din victima in vinovat. “Norocosul”, in varsta de 70 de ani, a facut doar patru luni de puscarie. Lucian Popescu a dat statul roman in judecata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Nu vom sti niciodata cati nevinovati a aruncat Diaconescu in spatele gratiilor. Este in aceeasi functie.
Contactat telefonic, seful Parchetului Gorj, prim-procurorul Gheorghe Mota, ne-a declarat ca nu are nici o putere. “In asemenea situatii trebuie sa se autosesizeze Consiliul Superior al Magistraturii, singurul in masura sa ia o decizie”, a adaugat Mota.

Cele mai citite

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, la Avdiivka

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, anunță ucrainenii. Aceștia spun că rușii încearcă să ocupe orașul Avdiivka și avansează din toate părțile, a...
00:00:34

Fostul președinte american Jimmy Carter participă la un memorial pentru regretata sa soție

Fostul președinte al Statelor Unite Jimmy Carter, care se află în îngrijire la domiciliu, a participat marți (28 noiembrie) la o slujbă de pomenire...

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...
Ultima oră
Pe aceeași temă