13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialCornul, laptele şi şoarecele la Sibiu

Cornul, laptele şi şoarecele la Sibiu

Programul naţional “Cornul şi laptele” era să facă victime într-o şcoală din judeţul Sibiu. Mai mulţi părinţi ai elevilor de la instituţia de învăţământ din satul Cristian au făcut o serie de plângeri la OPC Sibiu, după ce copiii lor au primit de mâncare cornuri mucegăite şi chiar muşcate de rozătoare. Reprezentanţii OPC au confirmat existenţa “condimentelor” de pe respectivele alimente şi, datorită unei plângeri formulate şi de către Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu, au mers la Cristian şi au ridicat toate cornurile cu probleme.

Şefii firmei vin la discuţii

În perioada următoare urmează să fie luată o decizie cu privire la acest caz, iar în acest sens conducerea OPC Sibiu a invitat la discuţii şi oficialii firmei GTPD din Târgu-Jiu, distribuitoarea alimentelor în şcoala din Cristian. “Am ridicat cornuri mucegăite, iar cel puţin pe unul din ele se văd şi câteva urme de muşcături de rozătoare, chiar dacă ambalajul este intact”, a declarat reprezentantul OPC Sibiu, Ioan Băra. Potrivit acestuia, la Consiliul Judeţean Sibiu au mai ajuns sesizări legate în principal de nerespectarea orarului de distribuţie a cornului şi a laptelui, însă nu au mai existat asemenea probleme ca la Cristian.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă