19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCopil de doi ani în stare gravă, cu hipotermie şi în comă...

Copil de doi ani în stare gravă, cu hipotermie şi în comă alcoolică

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Ceatele, a ajuns, dumincă seară, în stare foarte gravă la spital, în comă alcoolică şi cu hipotermie, fără însă a se cunoaşte condiţiile în care băieţelul a ajuns în această stare, potrivit Mediafax.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, copilul a fost preluat de la domiciliul părinţilor, din localitatea Ceatele, suburbie a oraşului Negreşti, starea lui fiind una foarte gravă.

“Echipajul de ambulanţă nu a reuşit să afle în ce condiţii a ajuns copilul în comă, întrucât toţi cei din casă erau într-o stare avansată de ebrietate şi nu se putea comunica cu ei. Inclusiv persoana care a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112 nu a putut spune prea multe dispecerului, ci doar faptul că băieţelului îi este foarte rău”, a declarat managareul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

 

Preluat de ambulanţă, copilul a fost transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Potrivit legislaţiei în vigoare, medicii spitalului urmează să sesiseze acest caz Poliţiei şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui, care vor lua deciziile ce se impun în această situaţie.

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...
Ultima oră
Pe aceeași temă