12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCopil abandonat într-un aeroport, în cautarea părinţilor după 30 de ani

Copil abandonat într-un aeroport, în cautarea părinţilor după 30 de ani

Un copil care a fost abandonat în urmă cu trei decenii în aeroportul Gatwick din Londra a început să-şi caute părinţii postând o serie de poze şi mesaje pe reţeaua de socializare Facebook. Tânărul, pe numele său actual Steven Hydes, a fost poreclit “Gary Gatwick” (după numele mascotei aeroportului – un ursuleţ de pluş), după ce a fost găsit de un angajat al aeroportului în toaleta pentru femei, înfăşurat într-o păturică, în aprilie 1986.

Bebeluşul în vârstă de doar câteva zile a fost eroul unor reportaje în presă, cu intenţia de a fi redat familiei naturale, însă expunerea mediatică nu i-a folosit prea mult.    

Acum, după 30 de ani, Steven s-a decis să facă un nou apel public către părinţii săi biologici. El a explicat gestul său prin nevoia de a-şi cunoaşte trecutul, inclusiv cel medical, şi mai ales să ştie ce s-a întâmplat atunci, de ce a fost abandonat.

În urmă cu câţiva ani, Steven a făcut şi un test ADN pentru a-şi afla originile şi se pare că familia sa biologică este originară din Anglia, Irlanda, Scoţia, Germania sau Franţa.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă