5.4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialConstanța: Trei eleve, eliminate de la școală pentru trei zile, după ce...

Constanța: Trei eleve, eliminate de la școală pentru trei zile, după ce s-au bătut pe stradă

Trei eleve de clasa a VIII-a, din comuna Sinoe, județul Constanța, au fost eliminate de la școală pentru trei zile și vor avea nota scăzută la purtare, după ce două dintre ele s-au bătut pe stradă, iar a treia le-a filmat, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Constanța, problemele între cele două eleve de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe – structură a Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazul”-, au apărut marți, într-o pauză.

Incidentul nu a fost anunțat profesorului de serviciu, dirigintelui elevelor, coordonatorului de structură sau oricărui alt cadru didactic.

Ulterior, după terminarea cursurilor, cele două eleve s-au luat la bătaie pe stradă, în drum spre casă. Conflictul a fost filmat de către o altă elevă, iar înregistrare a fost arătată părinților fetei agresate.

În urma incidentului, membrii Consiliului profesoral de la școala din Sinoe au hotărât sancționarea celor trei eleve cu scăderea notei la purtare la 7 și cu eliminarea de la cursuri pentru o perioadă de trei zile. Pe perioada eliminării de la cursuri, acestea vor desfășura activități în cadrul bibliotecii școlii și Grădiniței Sinoe, sub supravegherea unui cadru didactic.

Pentru ceilalți elevi din clasă, care au fost martori la incident și nu au anunțat cadrele didactice, s-a propus scăderea notei la purtare la 9, rămânând ca situația să se schimbe în funcție de evoluția fiecărui elev până la sfârșitul semestrului.

Cele mai citite

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...

FC U Craiova, amendă de 20.000 de lei, iar Mititelu Jr. a fost suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul de fotbal FC U Craiova 1948 a fost sancționat cu o amendă de 20.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF,...
Ultima oră
Pe aceeași temă